Resanta 190 beoordelingen

Resanta SAI-190 beoordelingen

Sinds 23 oktober 2017 zijn er nieuwe aankoopvoorwaarden met cashback in AliExpress, waarmee u de kosten van elk product tot 8,5% kunt verlagen, lees meer »»

Levendige recensies van eigenaren over de Resident SAI-190 op de mobiele portal Sony Club. Bij ons kunt u niet alleen klantrecensies lezen, maar ook uw feedback achterlaten zonder te registreren.

Ik gebruik meer dan vijf jaar in het land. Constant iets meester. Ik heb nooit gebroken.

Daarvoor was er Telvin, maar met laagspanning kookt hij, dan nee.

Heeft overgedragen, heeft dit gekocht.

In de lente maakte hij een hek, geprimed, geverfd. Vrienden vragen waar je kunt kopen, niemand gelooft dat hij het met zijn eigen handen heeft gedaan. Gezien het feit dat hij een jaar geleden helemaal niet wist hoe te koken.

Het enige dat is veranderd, is de kabel, omdat met de tijd, rose) al het andere is in orde. Ik hou niet van: enkele pluspunten Review: Ik gaf mijn vriend een tijdje, terwijl zijn telefoon in reparatie was.

Toen hij terugkeerde, zei hij dat het dessert veel beter gebrouwen was, hoewel het oud was (het had een modernere). Over het algemeen te vergeefs betaald.

1

De boog wordt gemakkelijk verlicht, hij kleeft niet. Het werkt stabiel, de naad wordt glad. Het snijden van metaal, sneed het niet, maar ik ben er zeker van dat met dit apparaat het zonder moeite kan.

Zeer compact. Ik hou niet van: de draden zijn kort. Terugroepen: de poten voor de machine kunnen bijvoorbeeld zachter worden gemaakt van rubber. Niet slecht als er een apparaat op het lichaam was om aan zijn riem in een verticale positie te kunnen hangen, de afmetingen toestaan.

De vermogensregeling kan worden gemaakt om langzamer te draaien. Het ontwerp is eenvoudig, maar het belangrijkste is dat het goed werkt.

Lassen op het web

  • 0

Sedoj 26 nov 2012

  • 0

metalist 28 februari 2013

  • 0

Serega 315 28 februari 2013

Iemand kan iets zeggen over dit apparaat: Resanta 220P.Ponravilsya me, en ik kan geen reviews over hem vinden.

Hallo apparatuur is niet slecht, de stroom zal licht knipperen. omdat hij heeft een maximaal stroomverbruik van 35 A (ik vroeg aan de lasser-elektricien). Ik wil ook nemen "Resanta9quot;, maar kleiner, met 160 of 190A.

OSIP 25 mei 2013

  • 1

Shurpet 25 mei 2013

  • 1

Rudolf Schnapps 25 mei 2013

De lasboog is hard, hij splijt harder dan sommige andere machines, maar het is draaglijk.

Eigenlijk zie ik vaak Resant van lassers die hekken repareren, vizieren en trappen in de straten van steden repareren. Er zijn veel van hen in huisvestingskantoren.

Ik zou Resantu zelf niet nemen voor het geld dat in winkels wordt gevraagd. Maar als ze het al hebben gedaan, werk dan rustig en twijfel niet. Het apparaat is zeer betrouwbaar in gebruik en gemakkelijk te repareren (volgens een bekende elektronicatechnicus).

D1M0N 23 juli 2013

Ik kocht onlangs, op zondag geslaagd voor de test, het apparaat was echt dol op alle 5 van de 5.

Kortom, de eerste indrukken zijn zeer positief.

Het is lang geleden. Ik heb het heel erg in mijn huis gebruikt, ik heb al veel gekookt. Verpak vandaag bijvoorbeeld de dikte van het metaal - 5 mm, elektroden - 4 (MR'ovskimi). Het was nodig om verschillende platen uit het metaal te verwijderen, kortom, als je alle lengtes van de snede optelt, ging het ergens ongeveer 4 meter, sneed het tot 250 ampère, nam 28 elektroden. Alles is goed, zeer tevreden.

Trouwens, zelfs als het apparaat is gemaakt in Rusland, dan zijn 100% allemaal dezelfde accessoires uit China.

ps: dit is geen reclame, maar een test van het apparaat thuis. Als er iets kapot gaat, gaat er iets mis, ik schrijf het.

Boodschap uitgegeven door AHN: 23 juli 2013 18:08

  • 2

morgmail 23 juli 2013

Evenals de draden (houder en massa's) erg heet zijn,

Daar zoals aluminium draden, glanzen ze gewoon onder koper, en je kunt elke draad op 16kv leggen, in elke elektrische winkel is er ongeveer 100 roebel per meter.

  • 0

user_k 24 juli 2013

  • 0

Anatoliy9971 30 juli 2014

Welkom! Wie kan zeggen wat de kwaliteit is van de Resant lasmachines? Ik ben een beginner lasser svarochnik willen nemen voor zichzelf voor diverse hoz.nuzhd, en misschien zal ik knock off, raakte geïnteresseerd in de inrichting voor dit doel Resanta PN160, maar wie weet wat de toekomst kan zijn, kan het apparaat onmiddellijk met een hogere huidige limiet? Moet ik dit apparaat helemaal gebruiken? En waarom in het algemeen, bijvoorbeeld, kan meer dan de huidige 160 A, waarboven het huidige apparaat niet nodig heeft?

  • 1

tehsvar 30 juli 2014

Dit zijn de antwoorden. En in feite - wat een geluk.

  • 2

Rudolf Schnapps 30 juli 2014

Anatoliy9971 , over de PN-serie kan ik niets zeggen, maar de gebruikelijke Resant 220 die ik heb, of beter gezegd, mijn vader. Wat kan ik erover zeggen? ze kookt, maar ik hou er niet van hoe ze het doet. De boog is hard. Lassen kabels onmiddellijk op de ejectie, bereid nog eens 1000r voor normale kabels. Het blijkt dat het apparaat al op 1000r duurder is, en daar en naar wat Aurora niet zo ver weg is of naar iets anders.

Ons apparaat was al in reparatie, omdat van de ventilator vloog van de bladen. Om te zeggen dat het betrouwbaar is, kan ik niet. het apparaat werkte weinig. De reden voor de aankoop van de Resident was heel, heel eenvoudig: er was bijna een nieuw apparaat voor nodig voor slechts 3000 roebel. De eigenaar van deze Resident kocht volgens mijn tips Kemppi Minark 150Evto, die uitermate tevreden is.

Trouwens, het weerwoord houdt de drawdown niet zo goed.

Van mezelf raad ik aan om sterk naar het andere apparaat te kijken.

  • 1

Anatoliy9971 31 juli 2014

Anatoliy9971 , over de PN-serie kan ik niets zeggen, maar de gebruikelijke Resant 220 die ik heb, of beter gezegd, mijn vader. Wat kan ik erover zeggen? ze kookt, maar ik hou er niet van hoe ze het doet. De boog is hard. Lassen kabels onmiddellijk op de ejectie, bereid nog eens 1000r voor normale kabels. Het blijkt dat het apparaat al op 1000r duurder is, en daar en naar wat Aurora niet zo ver weg is of naar iets anders.

Ons apparaat was al in reparatie, omdat van de ventilator vloog van de bladen. Om te zeggen dat het betrouwbaar is, kan ik niet. het apparaat werkte weinig. De reden voor de aankoop van de Resident was heel, heel eenvoudig: er was bijna een nieuw apparaat voor nodig voor slechts 3000 roebel. De eigenaar van deze Resident kocht volgens mijn tips Kemppi Minark 150Evto, die uitermate tevreden is.

Trouwens, het weerwoord houdt de drawdown niet zo goed.

Van mezelf raad ik aan om sterk naar het andere apparaat te kijken.

Heel duidelijk antwoord, bedankt, de waarheid van wat te verwachten was voor 3 st. maar ik ben bang dat de duurdere afbeelding van Resant ook

  • 0

Rudolf Schnaps 31 juli 2014

Anatoliy9971 , mijn eerste eigenaar werd gekocht voor 7000 roebel, behalve voor proefvoegen laste ze slechts een paar kassen en een kas voor rozen. Ben het eens met dat heel weinig werk. Na het vervangen van de ventilator werkt deze normaal.

  • 0

Anatoliy9971 06 augustus 2014

Anatoliy9971 , mijn eerste eigenaar werd gekocht voor 7000 roebel, behalve voor proefvoegen laste ze slechts een paar kassen en een kas voor rozen. Ben het eens met dat heel weinig werk. Na het vervangen van de ventilator werkt deze normaal.

Geachte Ik heb een andere vraag - wat ik was geïnteresseerd in Resanta PN-serie (in plaats van AIS) - het feit dat het een boog naverbrander controller ARC FORCE, een dergelijke regeling is niet in AIS en vele andere svarochnikov die alleen de huidige controle, net als Ik denk - meer opties voor alle instellingen - beter. Alleen hier kun je uitleggen wat deze functie is, wat hij geeft, hoeveel hij nodig heeft en hoe vaak gebruik je hem?

  • 0

Hilaria 06 aug 2014

en gebruik je het vaak?

over de PN-serie kan niets zeggen, maar de gebruikelijke Resanta-220 die ik heb Op de normale AIS 220 is er geen dergelijke aanpassing. Lees hier. Afterburning en Arc ontstekingsstroom zijn de noodzakelijke opties voor de omvormer?

  • 0

Rudolf Schnapps 06 augustus 2014

Anatoliy9971 , zodra ik ook het apparaat wilde, was het meer torsie, maar toen bleek uit de praktijk dat het helemaal niet nodig is in de omstandigheden van huishoudelijk gebruik. Wanneer de vaardigheid meer is, zullen allerlei naverbrandingen schadelijker zijn dan nuttig, vooral op de verticale naad en het dunne metaal. Als je een apparaat met veel instellingen neemt, is het vrij duur, maar ooooochen cool.

skripah 12 augustus 2014

Resanta heeft geen vermogen van 200 ampère, meestal 180 ampère. Gemeten bij een spanning van 230 volt.

  • 0

Leha Welder 12 augustus 2014

In principe zijn deze functies voor huishoudelijk gebruik niet belangrijk

  • 1

Leha Welder 12 augustus 2014

Als eigenaar van de Sai Residents kan ik met vertrouwen zeggen dat de machine in alle omstandigheden brouwt! Ik heb er geen 4 jaar spijt van, ik heb er geen spijt van, ik gebruik het gewoon maximaal.

Omvormer lassen

DANS moeten goed aansteken dezelfde spanning xx 80B is dat de hoogspanning 27v maar mijn Hush sais-200 26b 155a en naar 155a tot 200 voltage 28 en xx ik moet 64-75, afhankelijk van het type naprugi netwerk wanneer een goed netwerk dat alles aansteken normaal kook mooi als plasticine uitstrijkje, meer gas probyval extra zette hem voobsche verhaal, probeer jezelf eerst overleg alleen een specialist kan je het op en dan opeens het brandt ,,

sergey1973 Ik heb een netwerk van waardeloze, gewoon. Wanneer er niet één stok is, maar de boog niet kan worden ontstoken. Ik ben net gewend geraakt aan de Rooks. En ook voor de andere soorten elektroden, in omstandigheden van een lopend netwerk. Finaliseren, gas set, ik wil niet. We moeten het netwerk stabiliseren en dan komt alles.

Yeah. We onderscheiden

Misschien zullen de eigenaren van de Resident voor SSSI zich uitdrukken als iemand met deze zaak. Ik vroeg aan een ander forum dat mij werd gevraagd " maar wat zij zeggen is verschillende ampères", versterkers kunnen hetzelfde zijn, maar SSSI's gaan niet.

Ik heb het over xx bij de Resident bij een belasting van 5 en xx = alleen 42v met een netwerk van 225v, zoals dit. bij sai en andere klonen op 5 a xx = 48 v.

maar het feit dat xx zonder enige belasting gelijk is aan 60 -90 volt, dit is kakby, alleen de stroom zal sterker kloppen. respectievelijk, met een ampèrebelasting van 150, is de maximale uitgangsspanning niet gewend aan 28 -30 volt, wat duidelijk niet voldoende is voor het werk van Won, aangezien hun coating ondersteunt geen ionisatie + kleine inductantie van de uitgangssmoorspoel.

Alexey Bel schreef:

respectievelijk, met een ampèrebelasting van 150, is de maximale uitgangsspanning niet gewend aan 28 -30 volt, wat duidelijk niet genoeg is voor het werk van Won

Met een lasstroom van 150 A, met RDS (MMA) voor elk apparaat, moet de spanning tussen de uitgangsterminals ongeveer 26 volt zijn.

En uw apparaten zijn anders?

Alexey Bel schreef:

bij een belasting van 5 en xx = slechts 42v

Is het een nieuwe, geheime inactieve modus?

Kocht een Resanta AIS-160, vandaag geprobeerd SSSI plantaardige LEZ diameter van 2,5 en 3, de huidige set gelijk ongeveer 70 ampère, de vlamboog brandt constant, hoewel koken SSSI zwaarder dan OZS-12, omdat het noodzakelijk is om een ​​korte boog, weinig elektrode afstand otodvinesh en arc houden kan uit te gaan, wel, het is een kwestie van gewoonte, zelfs als de spanning groter is dan kunnen we in het gesmolten metaal eletrod onderdompelen gemakkelijk, lage stroomelectrode sticks zetten en dan koken, en FSU-12, ik hou van een stuk beter, omdat ze makkelijker om te koken en te praten weinig mogelijk om te zeggen, er is nog steeds bij mij os-4 84 jaar van release, het spreekt behalve de elektroden dwz ozs-4 nu niet hetzelfde. Eerder probeerde ik SSSI peremnke om te koken, licht een beetje Pohorje en gaat uit, dan weer naar de kribbe Pohorje en gaat uit, en zo verder, in het algemeen, kwelling, maar gelast. Dus de problemen met de opstanding met Won lijken ook niet te zijn.

Misschien zullen de eigenaren van de Resident voor SSSI zich uitdrukken als iemand met deze zaak. Ik vroeg aan een ander forum dat mij werd gevraagd " maar wat zij zeggen is verschillende ampères", versterkers kunnen hetzelfde zijn, maar SSSI's gaan niet.

Ik ben geen lasser, ik probeer alleen maar te koken. Op 220 RESANT kook ik meestal alleen de Sovjet-Unie, ik maak de boeg en ze koken op roest - er zijn geen klachten. Maar OK46 kan niet koken, het werkt niet, stevige poriën en snot.

Het is vooral prettig om LB-52 - een sprookje - te koken.

Postscriptum Ik zal uitleggen over de roest - als je bijvoorbeeld een tijdelijke back-up nodig hebt gedurende 5 minuten en ernaast ligt een stuk ijzer met een dikke laag roest, nou ja, het is geen lamp, het is wat het gedaan heeft en afgesneden.

En toch, ontbrand UONI moeilijker dan OK46, je moet je aanpassen. Hij studeerde zo, pakte het roestigste stuk ijzer en probeerde ze slechts een week aan te steken, maar nu heb ik bijna geen problemen met het ontsteken van de USSR.

Hij studeerde zo, pakte het roestigste stuk ijzer en probeerde ze slechts een week aan te steken, maar nu heb ik bijna geen problemen met het ontsteken van de USSR.

Cool! Hier is een fragment!

gebruikt om te proberen te koken tijdens de pauze

Doe SSSI kokend bij een pauze? Op de verpakking, alleen gelijkstroom is geschreven.

als er een wisselspanningstransformator en elektroden van uoni zijn en het noodzakelijk is om te lassen, dan is het noodzakelijk om te perverselen, voordat het makkelijker was om gewonnen te vinden.

Vertel het me alsjeblieft wie weet! Ik kocht de Resantu-190 thuis en merkte dat slechts één ventilator aan de kant van de schakelaar werkt, en dat in het midden van iets uit de wind van de eerste windrichting overgaat en tijdens het werk opwarmt en de tweede aanzet, of moeten twee ventilators tegelijkertijd werken en Ik heb een storing?

Moet direct 2 werken! Carry in the service zal de dag vervangen!

Paul B schreef:

Vertel het me alsjeblieft wie weet! Ik kocht de Resantu-190 thuis en merkte dat slechts één ventilator aan de kant van de schakelaar werkt, en dat in het midden van iets uit de wind van de eerste windrichting overgaat en tijdens het werk opwarmt en de tweede aanzet, of moeten twee ventilators tegelijkertijd werken en Ik heb een storing?

Hoe om te bepalen dat de tweede ventilator niet draait? Als u de behuizing verwijderd - alles is duidelijk te begrijpen, maar als op een draaiende machine te zien door de rooster - is het mogelijk om beide ventilatoren draaien en optische illusie creëert de illusie dat de tweede ventilator draait heel langzaam.

Juist omdat er een optische illusie is, maar toen ze naar de winkel werden geroepen, zeiden ze dat dit is hoe het zou moeten zijn om alleen te werken en als oververhitting de tweede leugen activeert als ze kunnen

Prompt kunt u wie weet of die probyval als potklyuchit Resanta naprizheniyu 190-160 volt spanning in de garage en kook het of gewoon koken nezgarit niet van plan om dierenarts ie 220V-10% in de schriftelijke instructies zijn alleen do198volt gewoon nehochetsya zodra het eindigt

Het zal niet verbranden maar het zal waarschijnlijk niet koken, maar je kunt proberen om de stroom naar maximum te schakelen en een elektrode van 2 mm kan iets te nemen en naar buiten te komen!

andere vraag Ik wil graag een verlengkabel creëren 15 meter welke draad podaydot dierenarts in Invector al 3/5 mm draad 2 / 2.5mm of ga naar 2 / 4mm boogschieten .da andere rezetki intektora waard 16amper en instructies op maksemalnoy belasting 25 amperewindingen stekker niet chtoli vyderzhet

Kabel PVS 2 * 2,5 mm2 of PVS 3 * 2,5 mm2

gebrouwen deuces en triplets, pluggen voor 10 ampère slaan niet uit

Een 3x2.5mm2 kabel is genoeg, wanneer u met een omvormer werkt, is het noodzakelijk om een ​​kabel met een geaarde aansluiting te gebruiken, anders verslaat de body de stroom van het powerfilter.

Paul B schreef:

Prompt kunt u wie weet of die probyval als potklyuchit Resanta naprizheniyu 190-160 volt spanning in de garage en kook het of gewoon koken nezgarit niet van plan om dierenarts ie 220V-10% in de schriftelijke instructies zijn alleen do198volt gewoon nehochetsya zodra het eindigt

Uit de reacties van de echte eigenaars van de reders, realiseerde ik me dat ik niet kan rekenen op het werken met een spanning van 160 V. De ondergrens van de spanning waarbij het mogelijk is om te werken is ongeveer 180 -185 volt.

Om de regelaar van een lasstroom met een kleine spanning te verdraaien, adviseer ik niet: het apparaat kan verbranden (IMHO, maar ik adviseer het niet te controleren).

Dus waar om het te krijgen geaard als alle rezetki zonder aarding nebudu dierenarts elke keer als ik rijd een koevoet in de grond en bind de afzonderlijke draden, zodat predetsya 2x2.5mm2 of kunnen een of andere manier makkelijker te maken iemand mij vertellen!

Paul B schreef:

kan op een of andere manier eenvoudiger worden gemaakt

Bescherm jezelf. Rubbersturen.

Paul B schreef:

Prompt kunt u wie weet of die probyval als potklyuchit Resanta naprizheniyu 190-160 volt spanning in de garage en kook het of gewoon koken nezgarit niet naar de dierenarts in de schriftelijke instructies enige do198volt dwz 220V-10% gewoon nehochetsya

Ik heb de 190ste plaats. Geeft een normale stroomsterkte van meer dan 190 V. Het kan en met minder koken, maar weinig ervaring, werkt niet. Minder dan 180 V, ik probeer niet eens te koken, het zal niet afbranden, maar er is niet veel gebruik van. Voor monitoring moet je een voltmeter in de buurt hebben.

Paul B schreef:

dus waar moet je deze aarding krijgen als alle roosters zonder aarding niet elke keer een stuk grond in de grond hoeven te slaan en een aparte draad moeten binden zodat het 2x2.5mm2 is of kan het makkelijker zijn om er een te maken!

Het is beter om de aarding uit te voeren, maar als er geen mogelijkheid is, kunt u voor uw eigen veiligheid een 30 mA RCD gebruiken. Als je op één plek werkt - om in het schild te installeren, als het anders is - dan kun je het prikolhozit naar een zelfgemaakt verlengsnoer - het zal altijd met een lasapparaat zijn. De procedure voor het selecteren van een aardlekschakelaar: de maximale aardlekstroom moet een stap hoger zijn dan de machine waarachter deze zich bevindt (als de machine bijvoorbeeld 25 A is, moet een aardlekschakelaar van 32 A 30 mA worden gebruikt).

Bij ons is LB 52 niet te koop. OK 46 perfect gebrouwen kan roesten en bubbelen, maar ik roest door elektroden goedkoper en OK onder water. Een pakket van drie LB Hoeveel kost het?

Een pakket van drie LB Hoeveel kost het?

Ik nam er 500 voor de gelegenheid, en in de winkel 870 kostte Peter in dezelfde winkel SSSI13 / 55 700. (een troika van 5 kg.)

1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

52 − = 51