Scènes voor 8 maart, grappig

Scènes voor 8 maart zijn grappig. 8 maart - Vrouwendag

Waarom ben je zo nerveus, Sergei Pavlovich? Ja, jouw favoriet komt, zal komen.

Ja, ik weet dat hij zal komen, ik wil gewoon dat ze snel komt. Kaarten voor de film verdwijnen immers.

En je bedoelt, tijdens zo'n vakantie, neem je mijn dochter mee naar de bioscoop ?!

Yes! En trouwens, ik heb kaartjes gekocht, niet voor de goedkoopste plaatsen!

Waar heb je het over! Niet op de goedkoopste, maar zelfs gekocht? Nou, je verras me direct.

Oh, mam, hallo! En Sergyunya is hier! Hallo schat!

Hallo schat, fijne vakantie! Waarom duurde het zo lang? Ik heb een verrassing voor je. Kom snel, anders komen we te laat!

Ja, het is zo'n verrassing, waarvoor je alles kunt gooien en halsoverkop heen kunt rennen!

1

Nou, mam! Zeg dat niet! Seryozha probeert voor mij! Is het, schat?

Natuurlijk voor jou, alles is voor jou!

Dat klopt, want er is geen andere dwaas zoals dat! Luister, dochter, en het boeket is zo chic van wie?

En dit is mijn baas gaf me! Alle belangrijke dingen gingen naar huis, en ik wilde al gaan, maar hij vertelde me - Irina, zou je langer kunnen blijven? En bleef. En hij opende de wijn en gaf me bloemen.

Dat wil zeggen, het was niet voor werk? Is dit legaal?

En nu - stil! Vervolg je dochter, ga door.

Nou, we zaten en dronken wijn, hij vertelde me over zijn leven, over zijn jachten, over uitstapjes naar de zee, over hoe de auto elke maand verandert. En toen gaf hij me nog een geschenk - dat is het, de iPhone is zes!

Luister, dochter, hoe slim en mooi ben je!

En jij hier dus zo'n duur geschenk nam? Dat wil zeggen, ze nam de iPhone zes zonder enige verplichting?

Dochter, misschien heb je hem iets beloofd? Kan hij voor hem trouwen?

Nou, mam! Welnu, wat een huwelijk! Alleen mijn baas is een lieve en goede man!

Lief en goed? Dus, het is mij duidelijk! Bedankt voor de gastvrijheid, ik ging! Trouwens, mijn geschenk staat op je plank voor de spiegel!

Nou, Seryozha, nou, waar ben je!

Kom op, maak je geen zorgen! Denk je, Sergei is weggegaan! Hij gaf je zo'n verrassing - je rockt!

Ja, ik weet het! Hij vertelde me trouwens over bioscoopkaartjes, niet de goedkoopste kaartjes, al hintte het vaak dat ik hetero ben, ik weet het niet!

Maar vergeet de tickets! Vertel me meer over je baas!

Oh, kwam naar, kwam terug. Misschien wil hij zijn geschenk meenemen?

Mam, en dit is geen Sergei! Dit is mijn baas!

De chef? Dus open snel!

Goedenavond, Pyotr Antonovich! Zoals alleen gescheiden, en jij, wat zijn je bestemmingen?

Je weet wel, Irina. Ik reed naar huis in mijn nieuwe Mercedes-auto, reed en dacht: wat heb ik gedaan? Wat zei ik niet meteen? Weet je - ik ben ziek! Zeer ziekelijk!

Irina, je hoort - je bent ziek! Dus ik wil de iPhone retourneren om geld te verkopen en aan de behandeling te besteden! Verberg de iPhone, zeg dat je het van je gestolen hebt.

Petr Antonovich, waarom bent u zo ernstig ziek?

Ik ben ziek van een geneeslijke ziekte, ik ben ziek ...

Luister naar me, Irina! Ik begreep alles, ik besefte alles! Jij bent de beste die ik heb! Jij bent de vrouw met wie ik wil zijn! Jij (hier ziet hij het hoofd van Irina), jij, jij, en jij bent de beroemdste darék van iPhones?

Sergei, ik zal nu alles uitleggen! Alleen mijn baas, Petr Antonovich, hij is gewoon ...

Het is alleen dat Petr Antonovich me nu alles uitlegt! Nou, ik luister!

Pardon, maar kan ik het pistool verwijderen? Ik kan me niet concentreren op het gesprek. Wanneer een pistool op mij gericht is.

En kun je je concentreren op andermans vrouwen wanneer iemand anders zijn oog erop richt? Kom op, vertel me, waarom ben je gekomen?

Luister hiernaar! Ik zal je alles uitleggen! Jullie hebben me allemaal verkeerd begrepen. Ik wilde gewoon door Irina "rollen" naar haar moeder!

Mama? Hier is deze moeder? Iets wat ik niet kan geloven?

Ja, ik vertel het je precies! Je weet immers een bekend spreekwoord: je wilt dichter bij de koe komen - streel de kuit!

En dergelijke uitspraken zijn niet aanwezig! Ik geloof je niet! Nou, kus je moeder!

Wat? Waarom kennen we elkaar niet?

Waarom dan kennis maken? Het is een formaliteit!

Nu geloof ik!

Luister, Pyotr Antonovich, waarom verstopte je je gevoelens al die tijd? Kon me meteen alles vertellen, ik zou je helpen.

Ja, ik wist zelf niet van mijn gevoelens? Ze kwamen vijf minuten geleden terug!

Oké, Irishka, laten we naar de paarden gaan, we zullen tijd hebben voor de sessie. Laten we de jongelui alleen laten!

Wacht! Kunnen we met je meegaan? Ik hou ook van deze film!

Wauw, hou je van films? En welke? Duitse shorts? En zij vinden mij hetzelfde!

Vakantie op Bis

CATEGORIEËN

Recente opmerkingen

  • Аня к записи Beste geschenk voor de dierbare man
  • Andrew, het is kouder dan ... alles! Verbluffende cryoshow van het Laboratory of Miracles
  • Auteur: Evelina Shesternenko voor het opnemen van de uitvoering van de ouders op het afstudeerfeest - Scene "Change"
  • Auteur: Evelina Shesternenko voor het opnemen van de uitvoering van de ouders op het afstudeerfeest - Scene "Change"
  • Julia to the record Toespraak van de ouders op het afstudeerfeest - Scene "Change"
  • Auteur: Evelina Shesternenko om nummer op het afstudeerfeest op te nemen in de stijl van stille films.
  • Victoria neemt nummer op het afstudeerfeest op in de stijl van stille films.

Grappige scènes op 8 maart - "Een blik van een vrouw."

Op achtervolging schrijf ik grappige sketches op 8 maart - terwijl ik het me herinner.

Vandaag deel van de 1e - "The View of a Woman".

Dit is een schets voor een bedrijfsfeest of een ander volwassen feest.

Beste schoolkinderen, verspil je tijd niet: het is niet voor jou, ik schrijf je binnenkort weer een belachelijke schets.

Je kunt het op verschillende manieren doen - zoals een gesprek tussen twee vriendinnen bij een kopje thee of aan de telefoon. Een getrouwde vrouw met een blije stem beschrijft enthousiast de dag van 8 maart aan haar ongehuwde vriendin, die alleen maar knikt, zucht verdrietig en af ​​en toe monosyllabische vragen invoegt.

Ik breng hier de variant met de telefoon. Hij ziet eruit als een monoloog van één actrice. Als je een tweede hebt, is het niet moeilijk om de tekst in tweeën te delen. Om het omgekeerde iets moeilijker te maken, probeer ik het je gemakkelijker te maken.

Omdat je mijn monoloog voor 8 maart opvoert, en het komt hem na, raad ik een korte introductie aan:

- Geachte dames en heren, nu zullen we laten zien hoe u 8 maart kunt uitgeven in een enkel echtpaar. Een vakantie is één, een appartement is één, en verhalen van dezelfde dag zijn twee, bovendien erg polair. Luister, kijk en trek conclusies. Dat je 8 maart net zo goed is geslaagd voor beide betrokken partijen.

deel 1, "The View of a Woman".

Hoe heb ik 8 maart doorgebracht?

Oh, gisteren was een fantastische dag!

Open mijn ogen in de ochtend - er is een mand met bloemen. Most? Nee, niet erg groot, niet theatraal ... de mand is ... nou, als een grote beker ... Maar toch - toch geen beker, mand!

En in haar notitie: "Lieverd, ga liggen, rust, kom niet in de keuken, ik doe het zelf!"

Wie zou zoiets weigeren! Gelukkig liggend, denk ik na - wat voor soort Hij is mijn zoon! En voor de bloemen rende noch het licht noch de dageraad, en maakte ik ontbijt voor mij! Maar haar buurman had geen geluk - haar man deed zoiets, zelfs het ministerie van Noodsituaties genoemd!

Wat? Oh nee, ik heb het niet gezien, het vertelde me later mijn favoriet. Maar het geluid van de sirene en de geur van rook die ik persoonlijk heb gehoord. Ik kan me niet eens voorstellen wat het was dat daar verbrand werd, dat de rook zelfs in onze slaapkamer binnendrong!

Over het algemeen liet mijn man me niet in de keuken - hij zei dat het niet nodig is voor vrouwen om 8 maart in de keuken te doen. Daarom hebben we in bed ontbeten - het is zo romantisch dat je al je zintuigen wegsmelt!

Wat heeft hij gegeven? Het geschenk was super! Ik heb er altijd stiekem van uitgegaan dat zijn voorzichtigheid en bruikbaarheid zo zijn, aan de oppervlakte, uit bescheidenheid. Maar hij is in feite een buitengewoon genereuze persoon, buitengewoon! Hij gaf me zo'n mooie envelop met het opschrift "Gun jezelf alles!" - het geeft direct weer wat ik wil! En binnen - een bankkaart voor een VIP-klant, stel je voor! En opnieuw de inscriptie - "En zelfs dit!" Ik liet het.

Mijn man zei dat ik een tijdje een wandeling kan maken en dat hij thuis orde op zaken zal stellen. En 's avonds wacht me nog een verrassing!

Nou, ik ben gaan wandelen! In dit weer? En wat is er mis met het weer? Weersvoorspellers zenden een slechte weersvoorspelling uit voor 8 maart? Lieverd, het weer heeft geen enkele waarde als je een "VIP" -kaart in je tas hebt! En toen - ging ik naar het winkelcentrum, niet langs de straat. Beveelen artsen frisse lucht aan? Ja, ik heb er iets over gehoord. Ik ging ook uit voor frisse lucht - om op adem te komen na het winkelen en om erachter te komen hoe het kwam dat ik niet al het geld op de kaart had uitgegeven, en plotseling stopten de terminals om het te accepteren. Waarschijnlijk hebben ze fouten in de winkels van het systeem door overbelasting - weet je hoeveel ik daar die dag heb ontmoet? Bij betaalde demonstraties komt er niet zoveel!

Over het algemeen was het al avond toen ik thuiskwam. Zijn geliefde is stil, stil, kijkt met zulke ogen ... Wat? Hoe kan ik het je vertellen? De blik is bewolkt en enigszins radeloos. Heel licht. Hoe is dit waarom? Van liefde, natuurlijk. En miste het - ik heb geen dag gezien.

- Geliefde, laten we niet naar een restaurant gaan. Ik wil alleen zijn met jou. Ik heb zelfs zelf het diner gekookt!

En, echt, je kunt je voorstellen - ik dumpte de groenten met vlees, het dessert deed ... En alles ruikt zo heerlijk! En weer in de slaapkamer op het bed werd een geïmproviseerde tafel gelegd. Wat betekent het een echte man! Hij zei: ik ga niet naar de keuken op 8 maart, ik laat hem nooit gaan! Het enige ding, het schoonmaken van groenten en schelpen van eieren om wat voor reden ook in de slaapkamer stond. Waarschijnlijk gesponnen, zahlpotalsya, per ongeluk, samen met het avondeten uit de keuken gebracht.

Wat dan? Nou ... kan ik hem niet bedanken voor zo'n ijver? Bovendien gaf hij een hint op elke mogelijke manier. Bloemen - in de slaapkamer, ontbijt en diner - in bed. 'S Avonds vroeg ik verschillende keren of mijn hoofd geen pijn doet. Ik, natuurlijk, ben moe is gezond - is het een grap, vijf uur zonder een hapering in de paskamers om vast te houden? Maar hij was zo bedroefd, hoe kon ik weigeren?

Over het algemeen was de dag - een sprookje en de nacht - gewoon op een nieuwe manier onwerkelijk! Nou, het is een apart liedje.

In één woord, ik wens dat elke vrouw deze 8 maart uitgeven!

Zorg ervoor dat je het tweede deel meteen instuurt en toont vanaf het volgende artikel - grappige sketches op 8 maart, "The View of a Man".

Met een wens voor een onvergetelijke 8 maart,

Jouw Evelina Shesternenko.

Like het artikel - klik om het aan je vrienden te vertellen. Vond het niet leuk - klik om te bespreken. Bedankt, je bent geweldig!

21 reacties op het item "Grappige schetsen op 8 maart -" Het uiterlijk van een vrouw. ""

Ik wil echt downloaden, waarom niet. Laat indien mogelijk 2 stukjes op de paal vallen, bij voorbaat dank.

Nee, Semyon, het spijt me, ik kan niet - ondankbaar dit bedrijf is al geleerd.

Ik zit hier al 10 minuten en ik verveel me helemaal niet, en ik wil niet gaan. Met wat het kan worden verbonden?

de redenen zijn mogelijk verschillend, maar voor de officiële versie accepteren we dat mijn schets op 8 maart een succes was en je het verhaal van de heldin leuk vond.

Eh, ik zou zo'n kaart hebben ... ik had alles op boeken laten vallen!

bijna altijd zo'n kaart - een plezier, en al op 8 maart is er precies waar je heen moet voor een wandeling. En de boekwinkels en al de rest))

Je hebt een geweldige blog, dat is waar je interessante scenario's van vakanties kunt maken.

Super - en bedankt aan Evelina)

Evelinochka, een vrouwelijk publiek vereist de voortzetting van het banket, een prachtige scène, mentaal beproefd en besloten dat ik wil, uh-uh!

Licht, heel erg bedankt! En de vraag van het vrouwelijke publiek is met plezier vervuld - een scène op 8 maart "The View of a Man" is aangelegd.

Het is leuk! Soms heb je zoiets nodig. Ik zal weten waar ik kan kijken. Bedankt, Evelina!

en bedankt, Olya. Ja, ik heb grappige sketches - al een paar verschillende, dus kom op.

Goede schets! Het is interessant om de voortzetting te kennen, ik zal weten wat er vervolgens zal gebeuren.

ja, kom zeker - morgenavond kunt u.

Nu zal ik weten waar ik de scripts voor mijn vakantie moet nemen. Bedankt.

Bedankt, Lyuba, gebruik - laat de vakantie leuk zijn!

Ja, het bleek geweldig en glimlachte naar het goede, en ik wil doorgaan.

Er zal een vervolg zijn, morgen zal ik de 2e scène publiceren - Een blik van een man)))

Grappig, heel interessant tafereel, het vervolg gaat waarschijnlijk over de tel in de keuken zal ...)))

ja, ja, ja, vrouwen begrijpen alles vanuit een half woord)))

Ik ben al gewoon ongeduldig om het tweede deel te lezen))

Tanya, het is goed dat je niet kunt wachten! De tweede scène is al geschreven, ik zal het in een paar dagen plaatsen, kom binnen!

Grappige scènes op 8 maart voor middelbare scholieren. Scenario op 8 maart

8 maart is de langverwachte vakantie voor alle vrouwen van de planeet. Meestal raken zelfs kleine meisjes die geen complimenten en cadeaus ontvangen samen met hun moeders niet verdwaald. 8 maart op school wordt gevierd op een lijn met andere feestdagen, en deze dag staat het bestuur voor een moeilijke taak: niet alleen leraren en schoolmeisjes plezieren, maar ook uitgenodigd voor het concert van moeders en grootmoeders. Het voorgestelde scenario is bedoeld voor studenten van junior en senior school. Wat hem betreft, kun je op 8 maart de leukste scènes vinden voor middelbare scholieren en de functies van het ontwerp van de vergaderzaal leren kennen.

Sommige organisatorische momenten

Traditioneel kiezen de leiders van dergelijke evenementen een jongen en een meisje - de meest actieve en slimme middelbare scholieren die in staat zijn om een ​​gesprek met het publiek te onderhouden. Inrichting van de hal op 8 maart op school is een belangrijk moment. Omdat verse bloemen duur zijn, kun je kunstbloemen gebruiken, vergeet ballonnen en kindertekeningen niet. Grappige sketches en anekdotes moeten worden verward met dansen en liedjes die door de studenten zelf worden voorbereid. Aan het begin van de vakantie moet je de aanwezige leraren feliciteren en, indien mogelijk, een boeket bloemen geven. Aan het einde van elke klas divergeert in hun kantoren en vervolgt de viering met gebak en frisdranken.

Leiden 1: Goedemiddag, lieve leraren en studenten!

Host 2: Hallo, lieve ouders en gasten van ons evenement!

Leiden 1: Vandaag verzamelden we ons in de vergaderzaal van onze geliefde school om de dag te vieren waarop de prachtige helft van de mensheid wacht op mooie woorden en aangename daden.

Host 2: Deze dag is aan jou opgedragen, lieve leraren, moeders, grootmoeders en, natuurlijk, onze studenten.

Leiden 1: 8 maart houden op school is al een traditie in ons kleine vriendelijke team en daarom zullen Diana en onze deelnemers deze vakantie onvergetelijk maken. De vloer wordt gegeven.

(Proficiat aan leraren, verzen op 8 maart, de uitvoering van dans- of muzieknummers kan worden geklonken.) Het is mogelijk om de verdiensten van elke leraar te uiten en te danken voor het geleverde werk, het overhandigen van het boeket).

Host 2: Maxim, zeker, niet iedereen kent de geschiedenis van de opkomst van 8 maart.

Leiden 1: Je hebt gelijk, Diana, daarom zouden we onze kijkers zeker moeten verlichten.

Op het interactieve whiteboard verschijnt een diavoorstelling met heldere illustraties, die overeenkomt met de toespraken van de presentatoren. Foto's worden vergezeld door muziek en videoclips.

Host 2: Weinig mensen gissen dat deze dag aanvankelijk getimed was om de mooie helft van de mensheid een waardige plaats in de wereld te geven.

Leiden 1: Het uiterlijk van de vakantie wordt geassocieerd met de naam van Clara Zetkin. Aanvankelijk gaf ze hem de titel "Internationale dag van de solidariteit van vrouwen in de strijd om hun rechten".

Host 2: Het is niet verrassend dat op dezelfde dag in 1857 een massale uitvoering van werkende vrouwen in New York plaatsvond. Natuurlijk moest de organisatie van 8 maart op school niet eerder worden gedaan - na enkele decennia kwamen vrouwen op het idee om deze dag te vieren in hun eigen gezin, op het werk, in onderwijsinstellingen.

Leiden 1: Op 8 maart, de dag van alle moeders, is het eerlijk om de kleinste vrouwen te noemen, zoals onze basisschoolleerlingen.

Host 2: Ze maakten kleine gedichten voor hun moeders, die ook worden uitgenodigd voor de viering en nu elke uitvoering in de zaal op de voet volgen. Dus, ontmoet de studenten van de 3-B klas, die de gedichten op 8 maart zullen lezen.

eerst: Mam, feliciteer mijn grootmoeder

Ik houd vooral van ze!

Mam, oma, kom,

Ik zal je een taart geven.

De tweede: En vandaag heb ik een mooie moeder!

En vandaag hou ik van de jongens oh!

In dankbaarheid aan mama, pluk ik bloemen -

Dat is wat onze dochters op school hebben!

derde: Vandaag zijn we vrienden met papa sinds de ochtend.

We koken het avondeten voor mama, wassen de kat.

Mam komt 's avonds en snakt van opwinding:

De kat is doorweekt, de soep is koud - dat is de verrassing!

- Iets, dochter, vandaag ben je vooral stout,

En het weer van de ochtend is somber, regenachtig.

- Mama's favoriet, soep en kat - geschenken,

We feliciteren u op de Achtste maart!

vierde: Wanneer rust de moeder, want dagenlang

Ze wist, verwijdert, bereidt het avondeten voor, naait ...

Maar vandaag is een speciale dag - alle huishoudelijke taken

Ik doe het zelf, omdat mijn moeder naar het werk gaat.

Thee en feestdag!

Onze moeders, we houden van je,

Je liefde en zorg zullen niet vergeten worden!

Geestige en grappige sketches op 8 maart voor middelbare scholieren

Leiden 1: Diana, denk je, en onze afgestudeerden zijn net zo opgewekt als de meisjes op de lagere school?

Host 2: Maxim, ik twijfel hier niet aan! Om dit te bewijzen, zullen we nu de leerlingen van het 9e leerjaar vragen het podium met miniaturen in te gaan.

- Sidorov, ik had niet verwacht je te vangen in de achtertuin van een school met een aansteker! Nu kun je met me dansen! Zonder ouders, kom niet morgen, ik zal ze vertellen dat je met sigaretten bent meegesleept!

- Sergei Viktorovich, heb je ouders niet nodig! Ik maakte vuurwerk voor Nadezhda Ilinichny en wilde ze in brand steken.

- Voor uw apotheker, of wat? Dus gooi ze niet door het raam, Sidorov, maar van het dak - laten we gaan helpen!

"Het beste cadeau voor 8 maart". Humoristische schets

- Mijn 10-A vandaag zo tevreden! Ze gaven me een kaartje voor de Thaise sauna, manicure, pedicure en chocolademassage bijgevoegd! Wat ik heb, ze zijn goud, dit is hoeveel ze er geld aan hebben uitgegeven! Dit is het beste cadeau voor 8 maart!

- Nu weten we het, Ariadna Ilyinichna, die een spaarvarken van een school beroofde.

Lead 1: Er wordt gezegd dat de huidige generatie kinderen totaal anders is geworden: jongens en meisjes hebben geen respect voor leraren en laten zich obsceen capriolen. Laten we dit eens bekijken en luisteren naar het gesprek van de leraren die de Sovjetschool hebben verlaten.

- Raisa Fedorovna, die voor moeilijke tijden vandaag is verstreken! Ooit was ons beroep het meest betaald en prestigieus. Leraren konden vergeleken worden met koningen, omdat ze bezig waren met het verlichten van de samenleving. Toon je me nu een man op een school die een koning zou kunnen heten?

- En vandaag zijn het kinderen, Lidia Pavlovna: alleen zij zijn de meest alwetende.

Host 2: Diana, en we debatteren dat ik de leraar op het eerste gezicht zal berekenen!

Leiden 1: En hoe doe je het, Maxim?

Lead 2: Het is eenvoudig - leraren hebben immers de grootste tassen, waarin niet alleen tijdschriften, maar ook de fiets kan passen. We hopen dat de grappige scènes op 8 maart (voor middelbare scholieren hebben we dit werk gereserveerd), je zal het zeker leuk vinden.

Petrov gaat de leraar Engels op de gang ontmoeten en vraagt ​​hem om hem in het dagboek te plaatsen:

- Svetlana, ik heb vandaag op het bord geantwoord en heb een top vijf gekregen! Zet haar in een dagboek zodat ik mijn moeder kan plezieren, want morgen is het 8 maart!

- Wel, Petrov, wacht even, ik zal de rode hendel vinden.

(Svetlana Sergeyevna haalt tijdschriften, notitieblokken, dagboeken, potloodkoffers en enkele 'tricks' voor vrouwen weg - een haarborstel, een lippenstift, een spiegel) uit haar dimensieloze tas.

- Svetlana Sergeyevna, het is al donker buiten, het is tijd voor mij om naar huis te gaan. Je bent hier totdat je een pen zoekt en ik kom morgen naar je toe voor een evaluatie. En trouwens, ik feliciteer u op 8 maart!

Leiden 1: Geachte gasten, onze plechtige gebeurtenis loopt ten einde.

Host 2: We hopen dat de gedichten voor moeders en grappige sketches voor 8 maart (voor middelbare scholieren om een ​​dergelijk aantal klaar te maken, is een plezier!) Dat je echt leuk vond, en bij thuiskomst heb je een prettige indruk van onze vakantie.

Lead 1: Vanuit de grond van ons hart willen we u, lieve leraren, bedanken voor het werk dat u investeert in onze opvoeding en onderwijs; jij, lieve moeders en grootmoeders, voor eindeloze steun; jij, lieve meiden, voor het feit dat je worstelt om kennis te vergaren en gedisciplineerde studenten te laten groeien.

Lead 2: En nu wacht je op een kleine verrassing - een theekransje. We vragen leerkrachten, studenten en ouders om naar de lessen te gaan.

De viering op 8 maart werd afgerond in de vergaderzaal. Humoristische sketches en andere evenementen zijn geschikt om in de klas door te gaan. Voordat deze ouders worden uitgenodigd om de tentoonstelling met tekeningen en producten te bezoeken. De werken die daar worden gepresenteerd zijn gemaakt door studenten die betrokken zijn bij de secties van de Schone Kunsten, "Beadwork9raquo;," Photodelo9raquo; en anderen (indien aanwezig).

1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 4